Diyetisyenler Günü; Topluma Hizmet Programı Gerçekleştirildi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen "Diyetisyenler Günü Topluma  Hizmet" etkinliği 04-05 Haziran 2022 tarihinde Yunus AVM de gerçekleştirildi. Toplum Beslenmesi Anabilim Dalı Başkanı Öğr.Gör.Sevinç BAKAN ve Diyetetik Anabilim Dalı Başkanı Öğr.Gör. Fatma TAYHAN KARTAL ile bölüm öğrencileri tarafından bölüm tanıtımı,  diyetisyenlik mesleği hakkında bilgilendirme, vücut analizleriyle (kilo, vücut yağı, kas, kemik vb.) vatandaşa hizmet verildi. Vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirirken, öğrenciler önemli bir deneyim kazandıklarını belirtiler. Bölüm Başkanı Doç.Dr. Şinasi AŞKAR bölüm öğretim elemanı sayısının artmasıyla topluma yönelik faaliyetlerin daha da artacağını dile getirirken programın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve Yunus AVM yetkililerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2022 Çarşamba