Diyetisyenler Günü Sempozyumu Gerçekleştirildi

Çankırı Karatekin Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen "Diyetisyenler Günü Sempozyumu" 07 Haziran 2022 tarihinde yüzyüze ve online olarak gerçekleştirildi. Toplum Beslenmesi Anabilim Dalı Başkanı Öğr.Gör.Sevinç BAKAN ‘Öğrencilikten Diyetisyenliğe Yeni Nesil Diyetisyenlik’ başlıklı sunumu ile öğrencileri bilgilendirirken, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrenci Topluluğu Başkanı Kübra Nur İPEK topluluğun faaliyetleri ve topluluk başkanlığının kariyer gelişimine etkisi hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra emeği geçen topluluk üyelerine teşekkür belgelerini verdi. Misafir konuşmacılardan Uzm.Diyetisyen Hilal ER DÖNGEL ‘Hastanede Diyetisyeni Olmak ve Diyet Polikliniğinde Sık Karşılaşılan Vakalar, Uzm. Diyetisyen Gizem HELVACI ise ‘Sporcularda Sürdürülebilir Beslenme: Akdeniz Diyeti’ konularında güncel bilgiler verdiler. Öğrenciler sempozyumun kariyer gelişimlerinde sosyal ve bilimsel olarak çok faydalı olduğunu bildirirdiler. Bölüm Başkanı Doç.Dr.Şinasi AŞKAR`ın Diyetisyenler günü kutlaması ve sempozyumun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkürler mesajı ile Diyetisyenler Günü Sempozyumu son buldu.

Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2022 Çarşamba